buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
 
Fisk- og rekestuing med paprika

Publisert: 06.okt.2009 05:12
Oppdatert: -
(4 porsjoner)
Bruk den fisken du har tilgang til, alle sorter er like godt.
400 g fiskefilet, f eks flyndre
250 g rensete reker (ca. 500 g med skall)
2 hvitløkbåter, finhakket
1 løk, i tynne ringer
1 rød paprika, i strimler
1 gul paprika, i strimler
2 ss olivenolje
2 ss kapers
4—6 små nypoteter, delt i to
1 dl hvitvin
4 dl fiskekraft (vann + terning/fond)
salt, pepper
2—3 ss strimlet basilikum
Slik gjør du
Skjær fiskefileten i breie strimler. Rens rekene. Fres løk, hvitløk og paprika i olje til det er mørt, men ikke brunt.
Tilsett kapers og poteter og hell på vin og kraft. La det hele surre til potetene er møre, ca. 10 minutter.
Legg fisken i gryten og la den trekke i 3-4 minutter. Tilsett rekene og smak retten til med salt og pepper.

Dryss basilikum over og server retten rykende varm, eventuelt med brød til. (www.goodfish.no)
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat