buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
21. okt
 
Fisk i form
Dette er en enkel rett å lage. Det er viktig at potetene dekker all fisken, ellers blir fisken ferdig før potetene. Et godt tips er å få noen i fiskebutikken til å filetere fisken og fjerne skinnet for deg.

Publisert: 30.aug.2012 04:13
Oppdatert: -
Ingredienser (4 porsjoner)
800 gr renset og filtetert havabbor eller dorade
1-1,2 kilo poteter (helst små ferskpoteter)
10 fedd knust hvitløk med skall
10 stilker frisk rosmarin delt i biter
2 ss tørket Provence-krydder
2 ss salt
Ca 1 dl olivenolje
Fremgangsmåte:
1. Skive potetene i ca 3 millimeters tykkelse
2. Rens og filetér fisken. Ta bort skinnet og del hver filet i tre
3. Legg et bakepapir i langpannen
4. Fordel ca. halvparten av potetene slik at det dekker hele bunnen
5. Krydre med 1 s salt, 1 ss. Provence -krydder og halvparten av rosmarinstilkene og halvparten av hvitløken
6. Hell over 1/3 av oljen
7. Fordél fisken over potetene
8. Dekk over med poteter, slik at det dekker all fisken
9. Tilsett resten av hvitløken, saltet, rosmarin provence kryddene og olivenoljen
10. Sett formen i ovnen 200 grader i ca 25-35 minutter.
11. Retten er ferdig når potetene er myke og fisken gjennomstekt. Kontrollér underveis!
12. Hvis potetene får sterk farge, legg over sølvfolie
(Wenches kjøkken TV2)
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat