buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
 
Fisk med ris og soppsaus
Med en posesaus i kjøkkenskapet er det fort gjort å lage denne fiske-middagen.

Publisert: 18.okt.2011 04:12
Oppdatert: -

Med en posesaus i kjøkkenskapet er det fort gjort å lage denne fiske-middagen.
Server med ris eller poteter etter ønske.


(4 porsjoner)

700 g steinbitfilet, uten skinn og bein
1 pose soppsaus
3 ss persille

Tilbehør
Ris


Slik gjør du
• Skjær fisken i porsjonsstykker. Dersom du ikke har steinbit kan du bruke annen hvitfisk f.eks torsk eller sei.
• Lag sausen etter anvisningen på posen.
• Legg fiskestykkene i sausen og la dem trekke til de er gjennomkokte, ca. 5 minuter.
• Smak om det trengs mer salt.
• Dryss finhakket persille over og anrett med ris eller poteter til.
Tips
Du kan drysse revet ost over retten og sette den et par min under grill så den får gyllen overflate. (godfisk.no)
 

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat