22. okt
Ikke bruk Bildetekst
 
Fisk med ris og soppssaus
Med en posesaus i kjøkkenskapet er det fort gjort å lage denne smakfulle fiskemiddagen. Server med ris eller poteter.

Publisert: 30.jun.2011 04:12
Oppdatert: -

Dette trenger du (4 porsjoner):

700 g steinbitfilet, uten skinn og bein
1 pose soppsaus
3 ss persille
ris
eller poteter
Slik gjør du:
Skjær fisken i porsjonsstykker. Dersom du ikke har steinbit kan du bruke annen hvitfisk f.eks torsk eller sei. Lag sausen etter anvisningen på posen.
Legg fiskestykkene i sausen og la dem trekke til de er gjennomkokte, ca. 5 minuter. Smak om det trengs mer salt.
Dryss finhakket persille over og anrett med ris eller poteter til.
Tips: Du kan drysse revet ost over retten og sette den et par min under grill så den får gyllen overflate.
(www.godfisk.no)
 

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke