buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
21. okt
 
Fiskeburger
 

Publisert: 03.aug.2011 04:12
Oppdatert: -

Dette trenger du:
(4 porsjoner)
600 g seifilet
1 ss potetmel
1 stk hakket løk
2 ss hakket frisk gressløk
1 ½ dl melk
1 ½ ts salt
½ ts pepper
2 ss margarin til steking
4 blad hodesalat
4 blad rød lollo salat
2 stk tomat i skiver
2 stk sylteagurk, hel
4 stk hamburgerbrød
Slik gjør du
1. Skjær seifileten i biter og ha den i en foodprosessor. Tilsett salt og kjør maskinen til alt er blandet. Tilsett iskald melk, litt om gangen. Ha i potetmel, finhakket løk, gressløk og pepper. Kjør et par omganger.
2. Ta litt kaldt vann på hendene og form store, litt flate kaker. Stek dem på middels varme i ca. 4 minutter på hver side.
3. Legg salat, tomat og sylteagurk i hamburgerbrødet og legg på de ferdigstekte fiskeburgerne.
Tips: Stek gjerne fiskeburgerne på forhånd, slik at de bare trenger å bli varme når du lager fiskeburger på grillen
(Kilde: www.matprat.no)
 

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat