buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
 
Fiskeburger
Sei er en ypperlig matfisk med smak i en egen klasse. Den passer spesielt godt til hjemmelagde fiskeburgere

Publisert: 09.aug.2014 04:00
Oppdatert: 09.aug.2014 04:00

Ingredienser 4 porsjoner:

600 g seifilet

1 12 ts salt

1 12 dl melk

1 ss potetmel

1 finhakket løk

2 ss hakket frisk gressløk

12 ts pepper

2 ss margarin til steking

4 hamburgerbrød

4 blad hodesalat

4 blad rød lollosalat

2 tomater i skiver

2 sylteagurker i skiver

Slik gjør du:

1. Skjær seifilet i biter og ha dem i en food processor. Tilsett salt og kjør til alt er blandet. Spe forsiktig med iskald melk. Ha i potetmel, finhakket løk, gressløk og pepper. Kjør et par omganger.

2. Ta litt kaldt vann på hendene og form store, litt flate fiskeburgere. Stek dem i en stekepanne med margarin, ca. 4 minutter på hver side.

3. Varm hamburgerbrødene. Legg i salat, tomat og sylteagurk og de ferdigstekte fiskeburgerne.

Stek gjerne fiskeburgerne ferdig på forhånd, og varm dem på grillen. (matprat.no)

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat