22. okt
 
Fiskeburger
Har du vært på fisketur og fått en sei eller to på kroken kan du om du er lei av å koke eller steke fisken, lage disse nydelige fiskeburgerne! Stek dem i stekepanne eller grill dem, og server dem i varme burgerbrød og med realt burgertilbehør.

Publisert: 09.mar.2015 04:00
Oppdatert: 09.mar.2015 04:00

Ingredienser

600 g seifilet

1 1⁄2 ts salt

1 1⁄2 dl melk

1 ss potetmel

1 finhakket løk

2 ss hakket frisk gressløk

1⁄2 ts pepper

2 ss margarin til steking

4 hamburgerbrød

4 blad hodesalat

4 blad rød lollo salat

2 tomater i skiver

2 sylteagurker i skiver

Slik gjør du:

1. Skjær seifilet i biter og ha dem i en food processor. Tilsett salt og kjør til alt er blandet. Spe forsiktig med iskald melk. Ha i potetmel, finhakket løk, gressløk og pepper. Kjør et par omganger.

2. Ta litt kaldt vann på hendene og form store, litt flate fiskeburgere. Stek dem i en stekepanne med margarin, ca. 4 minutter på hver side.

3. Varm hamburgerbrød etter anvisning på pakken. Legg salat, tomat og sylteagurk i hamburgerbrødene og legg på ferdigstekte fiskeburgere.

(matprat.no)

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke