buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
21. okt
 
Fiskeburger
Disse nydelige fiskeburgerne kan stekes i stekepanne eller grilles. Server dem i varme burgerbrød med realt burgertilbehør.

Publisert: 08.mar.2017 06:37
Oppdatert: 08.mar.2017 06:39

Ingredienser 4 porsjoner:

600 g seifilet

1 1⁄2 ts salt

1 1⁄2 dl melk

1 ss potetmel

1 finhakket løk

2 ss hakket frisk gressløk

1⁄2 ts pepper

2 ss margarin til steking

4 hamburgerbrød

4 blad hodesalat

4 blad rød lollo-salat

2 tomater i skiver

2 sylteagurker hele i skiver

Slik gjør du:

1. Skjær seifileten i biter og ha dem i en foodprosessor. Tilsett salt og kjør til alt er blandet. Spe forsiktig med iskald melk. Ha i potetmel, finhakket løk, gressløk og pepper. Kjør et par omganger.

2. Ta litt kaldt vann på hendene og form store, litt flate fiskeburgere.

3. Stek dem i en stekepanne med margarin, ca. 4 minutter på hver side.

4. Varm hamburgerbrød etter anvisning på pakken. Legg salat, tomat og sylteagurk i hamburgerbrødene og legg på ferdigstekte fiskeburgere.

Stek gjerne fiskeburgerne ferdig på forhånd, og varm dem på grillen.

(matprat.no)

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat