buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
Kayseri escort bayan
sirinevler escort beylikduzu escort atakoy escort sisli escort atakoy escort sisli escort sirinevler escort beylikduzu escort beylikduzu escort
ankara escort ankara escort bayan
16. okt
BildetekstBildetekst
 
Fiskegrateng
 

Publisert: 30.jul.2011 04:12
Oppdatert: -

 Server med kokte eller revne gulrøtter og kokte poteter. Lettrømme er godt som «saus» ved siden av.

Dette trenger du (4 porsjoner):
3 ss hvetemel
4 dl melk
74 gram makaroni
1/4 purre
1 ts salt
1/4 malt hvit pepper
cirka 400 gram torskefilet eller annen kokt, hvit fisk
4 eggeplommer
1 dl revet hvitost
cirka 1/2 dl griljermel

Slik gjør du:
1. Lag en tykk, hvit saus av mel og melk, og avkjøl den noe.
2. Tilsett kokt makaroni, tynne purreringer og krydder. Ha i biter med kokt fisk. Både fersk, salt og røkt fisk kan brukes. Bland en og en eggeplomme inn i sausen. Stivpisk eggehvitene og skjær dem forsiktig inn.
3. Hell blandingen over i en godt smurt ildfast form og strø revet ost og strøkavring på toppen. Stek i stekeovnen ved 200-225 grader i cirka 40 minutter til gratengen har hevet seg og blitt gyllen.

Et par skiver sitron og en kvist dill gjør seg godt til pynt. Server med kokte gulrøtter og nykokte poteter.
(Kilde: www.matprat.no)
 

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
Şehirlerarası evden eve nakliyat