buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
Kayseri escort bayan
sirinevler escort beylikduzu escort atakoy escort sisli escort atakoy escort sisli escort sirinevler escort beylikduzu escort beylikduzu escort
ankara escort ankara escort bayan
16. okt
 
Fiskegrateng med råkostsalat

Publisert: 11.mai.2009 05:11
Oppdatert: -
(4 porsjoner)
500 g seifilet
2 dl makaroni
2 ss smør
2 ss hvetemel
½ l helmelk
2 egg
1 kryddermål malt muskat
1 ts salt
1 kryddermål pepper
2 ss strøkavring
Råkostsalat: 5 gulrøtter
1 rødbete
Slik gjør du1: Kok fisken og rens den for bein. Kok makaroni.
2: Lag hvit saus: smelt smør i en gryte, rør inn hvetemel til en jevn røre. Spe med melk, forsiktig til å begynne med. La sausen koke opp mellom hver speing. Sausen skal være tykk. Ha fisken og kokt makaroni i sausen. Skill eggene ogpisk eggehvitene stive. Rør plommene inn i sausen. Tilsett muskatnøtt, salt og pepper. Rør til slutt forsiktig inn de stive eggehvitene. Dekk gratengen med strøkavring. 3: Ha i ildfast form (ca. 26x15 cm) og stekes ved 225 grader i ca. 45 minutter. 4: Rasp gulrøtter sammen med rødbeter. Det blir flott råkostsalat.
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
Şehirlerarası evden eve nakliyat