buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
18. okt
 
Fiskegryte med høstens grønnsaker
Hvit hysefilet, purre, gulrot og potet i samme gryte. En enkel og smakfull måte å kombinere høstens grønnsaker med en god råvare fra havet.

Publisert: 29.sep.2011 04:12
Oppdatert: -
Dette trenger du: (4 porsjoner):
400 g hysefilet
4 poteter
2 gulrøtter
2 skiver kålrot
2 dl vann
1 purre
1 ss hvetemel
2 dl melk
3 ss crème fraîche
salt og pepper
fiskebuljong

Tilbehør
brød
Slik gjør du:
Skjær potet, gulrot og kålrot i terninger og ha i en kjele sammen med vann. Tilsett en liten purre i skiver og kok i ca. 10 minutter.
Lag en jevning av mel og melk, rør inn i gryten og kok opp.
Smak til med salt og pepper, og litt fiskebuljong i terning.
Skjær fiskefilet i skiver og legg i gryten. La trekke til fisken er kokt.
Rør om samtidig som du tilsetter crème fraîche.
Server gryten med flatbrød eller annet brød og dryss gjerne litt persille på toppen.
(www.godfisk.no)
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat