buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
19. okt
 
Fiskegryte med limetouch
Lime, som er sitronenes lillebror, setter et herlig søtsyrlig touch på denne fiskegryten. Retten passer perfekt når du skal servere noe godt til gjestene dine.

Publisert: 21.mar.2014 04:13
Oppdatert: -
Ingredienser 4 porsjoner:
300 g laksefilet i terninger
4 finhakkete sjalottløk
½ finhakket rød chili
saft og finrevet skall av 1 lime
1 ss margarin
3 dl vann
2 dl matyoghurt
8 røde cherrytomater delt i to
2 ss fiskefond
1 ss maisstivelse (maisenna) til jevning
Slik gjør du:
1. Fres hakket sjalottløk og chili en gryte med margarin.
2. Tilsett vann, fiskefond og limesaft. Kok opp og visp inn matyoghurt.
3. Rør ut maisenna i litt kaldt vann og jevn sausen til den har tykk konsistens.
4. Vend inn fisk og tomater, og trekk gryten av platen for å hvile i ca. 5 minutter.
Server med kokte eller ovnsbakte rotgrønnsaker, brød eller kokte poteter.
(matprat.no)
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat