buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
21. okt
 
Fiskegryte med ørret
Sunn og god fiskemiddag som er ferdig i en fei.

Publisert: 11.aug.2011 04:12
Oppdatert: -

Dette trenger du
(4 porsjoner):
600 g ørretfilet
1 stk. løk finkuttet
1 ss smør
2 dl vann
2 dl lettmelk
1 stk. fiskebuljong (terning)
100 g baconost (18 % fett)
½ beger lett crème fraîche
2 stk. gulrot
150 g aspargesbønner

Slik gjør du
Skjær sken i terninger på ca. 3 x 3 cm.
Ha løk og smør i en gryte ved middels varme og stek under omrøring til løken er blitt myk.
Tilsett vann, melk og buljongterning.
Kok opp.
Rør inn baconost og crème fraîche. La dette stå og småkoke i noen minutter.
Skrell gulrøttene og kutt dem i strimler.
Kutt endene av aspargesbønnene og kutt dem i to.
Ha fisk, gulrøtter og aspargesbønner i sausen og la det hele stå og trekke i 5-7 minutter til sken og grønnsakene er møre.
Smak til med salt og pepper før servering.
Servér med kokte poteter eller ris.
(Kilde: www.melk.no)
 

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat