buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
 
Fiskekarri med sukkererter og tomater

Publisert: 19.jun.2009 05:13
Oppdatert: -
(4 porsjoner)
En velsmakende og sunn fiskemiddag somdu lager på en-to-tre. Ønsker du å bruke annen fisk, så går det utmerket. Ved å benytte andre grønnsaker, lager du din egen vri.
400 g breiflabbfilet
2 ss olje til steking
1 løk i tynne ringer
3 ts karripasta
1 dl vann
1 dl kokosmelk
250 g sukkererter
2 tomater
salt og pepper etter smak
Slik gjør du1: Skjær fisken i store terninger. Her kan duutmerket godtbruke annen fisk, f.eks. kveite. Brun fisken raskt i olje, ta dem opp og legg dem til side.
2: Brun løk og karri i olje til løken er gyllen. Hell på vann og kokosmelk og la løken surre til den er møre.
3: Rens sukkererter og del dem i to eller tre.
4: Flå tomatene ved å dyppe dem noen sekunder i kokende vann. Legg dem over i kaldt vann og flå skinnet av. Del tomatene og fjern frøene. Skjær tomatkjøttet i terninger.
5: Legg fisk, sukkererter og tomater i karrisausen og la retten surre 3-4 minutter til alt er gjennomkokt. Smak til med salt og pepper og server ris til. (mat.no)
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat