buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
Kayseri escort bayan
sirinevler escort beylikduzu escort atakoy escort sisli escort atakoy escort sisli escort sirinevler escort beylikduzu escort beylikduzu escort
ankara escort ankara escort bayan
16. okt
 
Fiskepiroger
 

Publisert: 04.feb.2010 05:00
Oppdatert: -

(12 piroger)
Deig
5 dl hvetemel
150 g smør
2-3 ss kaldt vann
Fyll
150 g renset, kokt laks eller ørret
1 dl kokt ris
2 hardkokte egg, hakket
3 ss crème fraîche
1 knivsodd kajennepepper
1 ss hakket gressløk
egg til pensling
I ovn ved 180 grader i ca. 15 minutter
Slik gjør du
Smuldre smøret i melet og elt deigen sammen med kaldt vann. La den hvile i kjøleskapet i ca. 30 minutter.

Del deigen i 12 jevnstore emner og klapp eller kjevle dem ut til sirkler, ca. 15 cm i diameter.
Findel fisken med en gaffel og bland den med de øvrige ingrediensene. Fordel fyllet på deigemnene, pensle kantene med egg og brett deigen i to over fyllet.
Pensle overflaten med egg og stek pirogene midt i ovnen til de er gylne og gjennomstekte. (Eksportutvalget for fisk)

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
Şehirlerarası evden eve nakliyat