buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
17. okt
Ikke bruk Bildetekst
 
Fiskesuppe
 

Publisert: 12.nov.2010 04:12
Oppdatert: -

(4 porsjoner)
1 persillerot
2 gulrøtter
2 stilker stilkselleri (stangselleri)
1 liten purre
1 ss rapsolje
1 båt hvitløk , finhakket
2 fiskebuljongterninger
1 ½ l kokende vann
600 g torskefilet (eller laks om du foretrekker det)
2 ss hvetemel
3 dl matyoghurt
50 g reker
50 g crabsticks
½ ts salt
1 krm pepper

Slik gjør du
Skjær grønnsakene i strimler og sviss dem i olje sammen med hvitløk og løk i 3 - 4 minutter under omrøring. Spe med fiskekraft og gi det hele et oppkok. Reduser varmen og tilsett fiskefileten som er skåret i terninger på ca 2 x 2 cm. Ha hvetemel i matyoghurten og rør til man får en glatt masse. Tilsett matyoghurten i suppen under omrøring. La det helle trekke i ca 3 - 5 minutter til fisken er nesten mør (det er viktig at suppen ikke fosskoker etter at matyoghurten er tilsatt). Tilsett reker og crabsticks. Kok opp. Smak suppen til med salt og pepper. Pynt eventuelt med frisk dill. (mat.no)
 

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat