buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
19. okt
TRAVELT: Jan Tonny Pettersen og Hamar Catering har hatt det travelt før jul, og gjengen på storkjøkkenet kjører for fullt i romjula og nyttårshelga. FOTO: JENS ERIK JENSRUD.
 
Flere vil ha cateringjul
I dag, lille julaften kjører Hamar Catering ut 3.000 snitter. I romjula vil folk ha catering til familietreffet.

Publisert: 23.des.2011 04:12
Oppdatert: -

Når det gjelder dagens megaleveranse av snitter, så er det julelunsj på jobben det er snakk om - men i romjula er det leveranser til private hjem.
- Vi merket det i fjor, og vi merker det i år, sier sjefen for Hamar Catering, Jan Tonny Pettersen.
- Flere vil ha mat levert i forbindelse med jula.
Til og med har han fått forespørsler om han kan stille med kokker selve julaften. Svaret ble nei.
- Julaften har vi stengt, sier Jan Tonny.
Han har stengt 1. dag også, men så er det full jobb på storkjøkkenet på Nye Briskeby hele romjula gjennom - og nyttårsaften er det til og med jobbing i forbindelse med et bryllup.
- De som ønsket at du sendte kokker hjem til dem julaften, hva ønsket de at kokkene skulle lage?
- Vanlig julemat. Ribbe og pølse. Helt vanlig mat for julaften.
Romjula betyr familiesammenkomster for mange, og her er det flere og flere som ringer Hamar Catering og ber om ferdig levert mat.
- Det er gjerne folk som skal servere åtte-ti personer, og de ønsker koldtbord levert på tidlig ettermiddag.
- Hva vil folk ha på koldtbordet?
- Kalkun. Alle vil ha kalkun. Og så vil folk bytte ut ribbe og pølse, og ønsket er fisk og skalldyr i stedet. I tillegg leverer vi til fest på lokalet i romjula, og da er det gjerne snakk om gryteretter. Noe som smaker, forteller Jan Tonny Pettersen.
Nyttårsaften leverer han, som nevnt, et koldtbord til et bryllup-men det står også middagsleveringer i bestillingsboka.
- Til nyttår bestiller folk noe fint, noe med vilt osv., sier Jan Tonny.
Han leverer alt klart til at folk kan legge det opp på egne fat.
- Har du kapasitet til å hjelpe folk som melder seg nå, så tett innpå jula?
- 2. dag og 3. dag er listene fylt, men i slutten av romjula og i forbindelse med nyttår kan vi hjelpe til, sier Jan Tonny Pettersen.
På kjøkkenet hans går folk skift, med fire kokker på skiftet, hele romjula.

 

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat