buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
21. okt
MATEKSPERT: Trine Thorkildsen.
 
Flere vil spise sunnere mat

Publisert: 24.aug.2012 04:13
Oppdatert: -
To av tre kvinner - og halvparten av norske menn — ønsker nå å spise sunt.
På ti år har andelen som ønsker å følge et helseriktig kosthold økt fra 50 til 58 prosent, viser en undersøkels fra Norske Spisefakta 2012. Mens 48 prosent av mennene ønsker å spise sunt på vår siste måling, var tilsvarende tall 39 prosent for ti år siden. Hele 68 prosent av norske kvinner ønsker å ha et sunt kosthold og svært mange gjør endringer i kosten nå i august. Vi vet at mange er klar for å legge om spisevanene nå etter sommerferien, akkurat som etter nyttår, sier ernæringsfaglig ansvarlig Trine Thorkildsen i MatPrat. Lav pris er viktig for halvparten, mens kun hver tredje nordmann er ute etter mat med lite fett. følge Norske Spisefakta stuper frykten for fett. Vi spiser mer smør enn før og mindre lettmargarin og olivenoljemargarin. Lavkarbo-trenden har nok ført til at mange har endret holdningen til fett. - Men vi bør ikke spise fett ukritisk. Skal du bruke kjøttdeig er det lurt å velge en type med lavt fettinnhold, sier Thorkildsen. (Newswire)
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat