buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
Kayseri escort bayan
sirinevler escort beylikduzu escort atakoy escort sisli escort atakoy escort sisli escort sirinevler escort beylikduzu escort beylikduzu escort
ankara escort ankara escort bayan
17. okt
 
Flesk og duppe
Den norske tradisjonsmaten blir aldri glemt. Flesk og duppe har alltid vært vanlig mat i hele landet. Duppen lages på ulike måter fra hjem til hjem. Det er en smakfull, enkel og rask rett. Det som tar lengst tid er å koke potetene.

Publisert: 22.jul.2013 04:13
Oppdatert: -
Ingredienser 4 porsjoner:
600 g lettsaltet sideflesk
4 ss margarin
4 ss hvetemel
5 dl melk
½ ts salt og ¼ ts pepper

Slik gjør du:
1. Lag en hvit saus ved å smelte margarin i en kjele og rør inn mel. Spe med melk, mens du rører godt. Kok opp så det tykner.
2. Skjær svoren av flesket og skjær det i tynne skiver. Stek skivene på begge sider.
3. Ha fettet som ligger i pannen når du har stekt flesket opp i den hvite sausen. Smak til med salt og pepper.
Ha eventuelt i finhakket persille til slutt. Serveres med kokte poteter, kokte gulrøtter eller kålrabistappe.
Tips: Du kan bruke hvit saus fra posevarianten
(matprat.no)
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat