buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
19. okt
 
Fleskepannekake
Pannekaker kan komme i mange ulike varianter, fra tynne med et enkelt dryss sukker, til tjukke og solide middagspannekaker med stekt flesk, som her.

Publisert: 07.okt.2015 04:00
Oppdatert: 07.okt.2015 04:00

Ingredienser 4 porsjoner:

Pannekaker:

4 egg

3 dl hvetemel

1⁄2 ts salt

5 dl melk

Flesk:

200 g lettsaltet sideflesk uten svor i terninger

2 ss margarin til steking

Slik gjør du:

1. Bland mel og salt. Tilsett ca. halvparten mengden melk. Rør godt til en tykk og klumpfri røre. Tilsett resten av melken. Visp inn egg. La røren svelle i ca. 20 minutter.

2. Stek flesketerninger i en varm stekepanne med margarin. Legg det stekte flesket over på en tallerken med litt kjøkkenpapir slik at fettet renner av.

3. Smelt litt smør i en god og varm stekepanne. Hell i en øse med pannekakerøre og vend på pannen, slik at røren legger seg i et jevnt lag. Snu pannekaken når den har stivnet på oversiden og blitt gyllenbrun på undersiden. Pannekaken er ferdig når den har fått en gyllen farge begge sider. Stek resten av pannekakene på samme måte.

(matprat.no)

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat