buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
Kayseri escort bayan
sirinevler escort beylikduzu escort atakoy escort sisli escort atakoy escort sisli escort sirinevler escort beylikduzu escort beylikduzu escort
ankara escort ankara escort bayan
16. okt
 
Flintstek med tomatsalat
 

Publisert: 30.jun.2010 04:12
Oppdatert: -

Dette trenger du
(2 porsjoner)
1 marinert flintstek
4 tomater
2 vårløker
1 båt hvitløk
2 ss finhakket frisk timian
1 ts salt
½ ts pepper
1 ss olivenolje
½ ss balsamicoeddik

Slik gjør du
1. Lag små snitt i svoren, slik at den ikke krøller seg når den legges på grillen.
2. Grill flintsteken i 15-20 minutter, på sterk varme de første 5 minuttene (ca. 2 minutter på hver side). Snu den ofte mot slutten.
3. La den hvile 10 minutter. Flintsteika kan du dele i 2 eller 4 stykker og spises som biff, eller skjær den i skiver som en steik.
4. Skjær tomatene i skiver og kutt vårløken i ringer. Finhakk hvitløkbåtene.
5. Legg tomatskivene, vårløken og hvitløk på store aluminiumsfolieark. Ha på hakket timian, salt og pepper.
6. Bland sammen olje og balsamicoeddik og drypp det over grønnsakene.
7. Pakk hvert folieark godt sammen. Legg dem på grillen i ca. 10 minutter.
 

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
Şehirlerarası evden eve nakliyat