buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
21. okt
 
Floating Market
Denne suppa kan varieres i det uendelige avhengig av hva du har i kjøleskapet og hvilke grønnsaker du liker. Her har vi i tillegg brukt kjøttpølse av kalkun.

Publisert: 23.okt.2015 04:00
Oppdatert: 23.okt.2015 04:00

Ingredienser 4 porsjoner:

1 røykt kjøttpølse av kalkun

1 l vann

1 kyllingbuljongterning

3 poteter

2 gulrøtter

½ løk

½ purre

100 g kålrot eller hodekål

100 g knollselleri (sellerirot)

½ ts salt

¼ ts pepper

Slik gjør du:

1. Skjær pølsene i passe store biter. Skrell poteter og grønnsaker og skjær dem i biter.

2. Kok opp vann og buljongen i vannet. Ha i poteter og grønnsaker og kok dem i ca. 8 minutter.

3. Tilsett kyllingkjøttet når grønnsakene nesten er kokt. La det hele trekke til kjøttet er ferdig, ca. 5 minutter. Smak til med litt salt og pepper.

Denne suppa kan varieres i det uendelige avhengig av hva du har i kjøleskapet, og hvilke grønnsaker du liker. Du kan også bruke annet kjøtt enn pølser. Server gjerne «det flytende markedet» med godt brød eller flatbrød ved siden av.

(matprat.no)

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat