buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
21. okt
 
Foliebakt indrefilet
Svinefilet, grønnsaker, frukt, hvitvin med mer pakkes inn i aluminiumsfolie.

Publisert: 14.mar.2014 07:14
Oppdatert: -
Ingredienser 4 porsjoner:
450 g indrefilet av svin
1 brokkoli
3 bunter vårløk
3 gulrøtter
2 båter hvitløk
1 rød paprika
2 dl hvitvin
30 stenfrie grønne druer
1 ss finhakket frisk oregano
1 ss finhakket frisk basilikum
3 ss olivenolje
2 ts salt

Slik gjør du:
1. Bruk tykk aluminiumsfolie. Riv aluminiumsfolien i fire ruter à 60 x 30 cm og brett den dobbelt 30 x 30 cm
2. Brun kjøttet raskt i en stekepanne med litt olje. (Ikke gjennomstekt!)
3. Lag lange flak av gulrøttene med en ostehøvel. Del grønnsakene i passe store biter (druene hele) og fordel alt likt på foliebitene.
4. Ha kjøttet over grønnsakene og urtene. Krydre med nykvernet pepper og Maldon-salt. Brett opp kanten på folien og hell 1/2 dl hvitvin over hver. Lag knytte av foliebitene. Lukk godt på toppen.
5. Stekes i ovn eller over grill i 15 minutter på 250 grader. Server med godt, ferskt brød, olivenolje og Maldon-salt.
(matprat.no)
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat