buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
18. okt
Foto: Colourbox
 
Foretrekker kullgrill

0
Publisert: 30.mai.2014 04:00
Oppdatert: 30.mai.2014 03:59

De unge vil grille med kull, mens de eldre foretrekker gass, viser ny undersøkelse.

- For mange er kullgrillen selve symbolet på hvordan grillkunst skal være. Selv om vi selger flest gassgriller, er det stadig flere som kjøper kullgrill, sier Morten Tornøe, kategoriansvarlig for grill hos Jernia.

- Kullgrill er litt «caveman-style». Det er mulig at de yngre velger kull fordi det er tøft og fordi det gir en god følelse å se kullet brenne og å kjenne duften fra kullgrillen, sier grillekspert Petter Gullikstad i Grillsjefen Catering.

- Det er en myte at det er vanskelig å grille med kull. Man kan kontrollere temperaturen i grillen ved å justere luftinntaket. Det er også lettere å langtidssteke og røyke kjøtt i en kullgrill, sier Gullikstad.

- Med en gassgrill kommer du raskere i gang med grillingen enn dersom du bruker kull. Den er enkel i bruk, det er lett å regulere varmen, og grillen er lett å rengjøre etterpå, sier Morten Tørnøe i Jernia.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat