buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
18. okt
Vertskapet: Vipan Bhanot og Anupriya Bhanot driver Royal India.
 
Fortsatt royal indisk
Mattest: Royal India er en av Hamars restauranter som virkelig tjener penger. God mat, god service og «alltid åpen» er suksessformelen.

Publisert: 21.okt.2016 07:21
Oppdatert: 21.okt.2016 07:28

Fortsatt kan Hanna huske gleden over den store grå plakaten i vinduet i det tomme lokalet. «Her åpner snart Royal India». Sommeren 2011 fikk Hamar sin indiske restaurant. Mottakelsen har det ikke vært noe å si på. Hamarsingene går jevnt og trutt på inderen i Strandgata.

Men holder Royal India fortsatt mål etter fem års drift, eller har restauranten som har ry på seg for å være åpen når alle andre holder stengt, begynt å merke slitasjen?

Vi møtes av vennlighet og overskudd når vi ankommer. Raskt har vi menyen i hånden og et glass på bordet. Ikke mye har endret seg siden starten. Miljøet er lunt og hyggelig, et lite stykke India. Dørene er alltid åpne og servicen er alltid god. Her er kunden i fokus og innehaverne dedikerte.

Hanna har lyst på noe sterkt. Hun tenker det kan veie opp at høsten har meldt sin ankomst. En kyllingsuppe bør rive litt i både sjel og gane.

Henriette går for papadums med dip. Begge deler innfrir. Den krydrete kyllingsuppen ønsker virkelig høsten velkommen. Plutselig gjorde det ikke så mye at det er i ferd med å bli kaldere ute.

– Jeg lander alltid på tandoorirettene når jeg er på indisk restaurant, sier Henriette, og kaster seg entusiastisk over den aller største av dem. Royal mix tandoori

Hanna vil prøve en av gryterettene. Mango chicken, kylling tilberedt i fløtesaus med virkelig god smak av mango og nøtter.

Tandoorirettene serveres alltid med rikelige mengder friske grønnsaker og frukt, poengterer Henriette.

– Det gjør både at rettene blir vakre å se på, men det er også godt sammen med den sterke sausen.

Hanna holder seg til øl, mens Henriette har valgt rødvin. Hun er ikke helt fornøyd. Den er varm og helt ordinær.

– Bare en eneste rødvin på menyen. Hvorfor kan de ikke ha et litt bedre utvalg?

Men vinen til tross, det er ingen tvil om at Royal India fortsatt er en suksesshistorie.

All maten lages på stedet. Det er spennende krydder, og hjemmelagede marinader. Og vertskapet er høflige og imøtekommende, og sørger for at også de som ikke er vant til smaken av India, går derfra med en god følelse.

De holder stilen, sier Hanan fornøyd når de er vel ute på gata igjen.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat