buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
19. okt
 
Fransk løksuppe
Klassisk fransk løksuppe har med få - men gode ingredienser.

Publisert: 24.nov.2011 04:12
Oppdatert: -

Dette er kanskje den enkleste og rimeligste retten du kan servere din familie eller dine gjester!
(4 porsjoner)
5 - 6 løker
5 båter hvitløk (kan sløyfes)
2 ss rapsolje
1 l grønnsakbuljong (utblandet)
1 stilk frisk timian
1 ts sukker
4 skiver daggammelt brød
2 dl revet hvitost
salt og pepper
Slik gjør du
Skjær løken i tynne skiver. Varm opp oljen på middels varme i en kjele. Surr løken under omrøring til den får fin farge og legg i hvitløken mot slutten. Kok opp en kjele med buljongen, og ha løken over i buljongkjelen. Tilsett hakket timian og sukker. La suppen koke i ca. 15 minutter. Smak til med salt og pepper. Sett ovnen på 225 grader. Hell suppen i fire suppeskåler som er ildfaste. Legg på brødskivene og fordel ost over. Gratiner suppen i ovnen til osten og brødet begynner å få fin farge. Pynt gjerne med litt hakket frisk timian ved servering. Har du ikke ildfaste suppetallerkener, kan du steke ostesmørbrød i ovnen til osten har smeltet og tatt farge, og legge på toppen av hver suppetallerken. Suppen serveres rykende varm. (frukt.no)
 

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat