buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
18. okt
 
Fransk pepperbiff
I det franske kjøkken har syrlighet en sterk posisjon og kjøkkenet har mange gode sterke smaker å by på. Dette biffmåltidet er av det sunne, superfranske og smaksrike slaget.

Publisert: 02.feb.2012 04:12
Oppdatert: -

I det franske kjøkken har syrlighet en sterk posisjon og kjøkkenet har mange gode sterke smaker å by på. Dette biffmåltidet er av det sunne, superfranske og smaksrike slaget.
Ingredienser 4 porsjoner:
4 biffer av ytrefilet storfe i skiver
1 ts salt og 1 ss peppermiks
2 ss rapsolje til steking
2 hvitløk, delt i to på langs
1 ts olivenolje
1 boks hermetiske røde linser
400 g frisk spinat
4 tomater i skiver
200 g cornichonagurker
4 ss kapers
Slik gjør du:
1. Del hvitløk i to og legg dem i en ildfast form. Smør hvitløkene med litt olivenolje. Sett formen i ovnen og stek på 200 °C i 20 minutter, til løken er myk og mør.
2. Krydre biffene med salt og peppermiks, og stek dem på middels varme til det begynner å piple på oversiden. Snu dem og stek videre til rosa kjøttsaft pipler fram på andre siden. Da er de medium stekt.
3. Skyll linsene i kaldt vann og varm dem opp i en gryte. Kok spinat i lettsaltet vann i 1 minutt.
4. Fordel linser, tomatskiver, agurk og kapers på tallerkener før du legger på spinat, biff og hvitløk på toppen.
(matprat.no)
 

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat