buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
21. okt
Fransk pepperbiff
 
Fransk pepperbiff
I det franske kjøkken har syrlighet en sterk posisjon og kjøkkenet generelt har mange gode sterke smaker å by på. Dette biffmåltidet er av det sunne, superfranske og smaksrike slaget.

Publisert: 30.apr.2014 04:00
Oppdatert: 30.apr.2014 04:00

Ingredienser 4 porsjoner:

4 biffer av ytrefilet storfe (eventuelt mørbrad) i skiver

1 ts salt

1 ss peppermiks

2 ss rapsolje til steking

2 hvitløk, delt i to på langs

1 ts olivenolje

1 boks hermetiske røde linser

400 g frisk spinat

4 tomater i skiver

200 g cornichonagurker

4 ss kapers

Slik gjør du:

1. Del hvitløk i to og legg dem i en ildfast form. Smør hvitløkene med litt olivenolje. Sett formen i ovnen og stek på 200 °C i 20 minutter, til løken er myk og mør.

2. Krydre biffene med salt og peppermiks, og stek dem på middels varme til det begynner å piple på oversiden. Snu dem og stek videre til rosa kjøttsaft pipler fram på andre siden. Da er de medium stekt.

3. Skyll linsene i kaldt vann og varm dem opp i en gryte. Kok spinat i lettsaltet vann i 1 minutt.

4. Fordel linser, tomatskiver, agurk og kapers på tallerkener før du legger på spinat, biff og hvitløk på toppen.

(matprat.no)

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat