buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
21. okt
 
Frikadeller
Små frikadeller av svinekjøtt er noe du bør prøve. Frikadellene kan brukes til tapas, snack, sammen med pasta eller på pizza.

Publisert: 20.apr.2013 04:13
Oppdatert: -
Ingredienser 4 porsjoner:
800 g kjøttdeig av svin
2 ts salt og 1 ts pepper
1 løk
2 båter hvitløk
2 egg
4 ss friske urtekrydder (koriander, persille eller timian)

Slik gjør du:
1. Finhakk hvitløk, løk og urter.
2. Rør saltet inn i deigen først, og ha deretter i de andre ingrediensene.
3. Form farsen til små frikadeller, og rull dem gjerne i litt hvetemel før bruning.
4. Brun dem i smør/olje på god varme, og stek dem ferdig (ca. 5 minutter) på middels varme.
Frikadellene kan serveres som middag sammen med ris, eller potetmos og en salat.
Tips: Frikadeller er ypperlig som én av smårettene på tapasbordet. Sett da for eksempel frikadellene sammen med cherrytomater på små trespyd.
(matprat.no)
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat