buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
 
Frisk grape- fruktsalat
 

Publisert: 21.jan.2010 05:00
Oppdatert: -

(4 porsjoner)
Server en frisk og fargerik grapefruktsalat som forrett. Salaten passer også utmerket bl.a. til svinefileten.

3 grapefrukt
1 carambola (stjernefrukt)
1 granateple
1 slangeagurk
saft av 2 appelsiner
6 blader rucculasalat
Slik gjør du1: Grapefruktene skrelles og filiteres (båtene skjæres ut med kniv slik at skinnet rundt fjernes). Stjernefrukten deles i fire og skjæres i tynne biter. Grapefrukten deles ved å snitte rundt frukten i skallen. Brekk så frukten fra hverandre ved å vri slik at den skrekker. Ta ut kjernene med en skje, e.l. Agurken skjæres i terninger. 2: Rucculabladene skylles og rives og legges i bunnen av et egnet fat eller en bolle. 3: Grapefruktfiletene legges lagvis med stjernefrukt i biter, granateplekjerner og agurkterninger. 4: Vask appelsinene godt og riv skallet. Bland skallet inn i den pressede saften før den helles over salaten. 5: Salaten egner seg som en frisk forrett, men er også et frisk og godt tilbehør til både kjøtt- og fiskeretter. (mat.no)

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat