buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
Kayseri escort bayan
sirinevler escort beylikduzu escort atakoy escort sisli escort atakoy escort sisli escort sirinevler escort beylikduzu escort beylikduzu escort
ankara escort ankara escort bayan
16. okt
 
Frittata med spinat
Denne italienske omeletten byr på både løk, spinat og tomater. Frittata er utmerket som et måltid etter trening, pålegg på brødskiven eller som en rett på et tapasbord.

Publisert: 13.mar.2014 04:13
Oppdatert: -
Ingredienser:
8 stk egg
1 ts salt
½ ts kvernet pepper
250 gram frisk spinat
1 stk rødløk, i tynne skiver
1 båt hakket hvitløk
1 ss olje, til steking
12 stk rød cherrytomat delt i to
25 gram parmesan

Slik gjør du:
1. Stek hvitløk og rødløk på middels varme i en stekepanne med olje, 2-3 minutter. Ha spinat i pannen og stek den til den faller sammen.
2. Visp sammen egg, salt og pepper. Legg halve tomater over grønnsakene i stekepannen, og hell over eggeblandingen. La eggepannen stivne ved middels varme, 10-15 minutter.
3. Riv parmesan over når eggepannen har stivnet. Legg eventuelt på et lokk slik at osten smelter.
Server frittataen slik den er i pannen, skjær den opp i pene kakestykker eller i små biter til tapas. Server gjerne grovt brød til for et mer fullverdig måltid.
(Matprat.no)
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
Şehirlerarası evden eve nakliyat