buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
19. okt
 
Frokost-omelett
Disk opp med en stor omelett til familiefrokosten i helgen. Server den «au naturel», eller med revet ost, urter eller annet deilig tilbehør.

Publisert: 18.nov.2016 08:11
Oppdatert: 18.nov.2016 08:12

Ingredienser 4 porsjoner:

8 egg

8 ss vann

1 ts salt

1 ss smør

Forslag til fyll:

2 ss revet hvitost

2 skiver kokt skinke skåret i strimler

1 strimlet vårløk

50 g røykelaks

Slik gjør du:

1. Visp sammen egg, vann og salt. Varm en liten stekepanne og ha i smør. Når smøret freser, hell i eggemassen.

2. Bruk en stekespade og trekk røren inn mot midten slik at massen på toppen flyter ut til sidene.

3. Legg på ønsket fyll og brett den ene halvparten over den andre. Trekk den av varmen og la den stå et par minutter og sette seg.

4. Hvelv omeletten over på tallerken slik at undersiden kommer opp. Server med for eksempel litt tomat og agurk

Tips: Server omeletten med revet ost, hakket vårløk eller purre, biter av strimlet skinke, røkt fisk, eller hakkede friske urter

(matprat.no)

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat