buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
Kayseri escort bayan
sirinevler escort beylikduzu escort atakoy escort sisli escort atakoy escort sisli escort sirinevler escort beylikduzu escort beylikduzu escort
ankara escort ankara escort bayan
16. okt
 
Frokost-smørbrød
Egg, avokado og bacon er nesten en magisk kombinasjon. En slik skive passer til alle døgnets tider. Lag og nyt!

Publisert: 16.jan.2017 08:24
Oppdatert: 16.jan.2017 08:27

Ingredienser 1 porsjon:

4 skiver bacon

1 egg

1 liten avokado

1 skive brød

1/4 lime

1/2 ss margarin

1/4 ts salt

1/4 ts pepper

Slik gjør du:

1. Legg bacon i en stekepanne og skru på middels til høy varme. Tilsett litt margarin om nødvendig. Stek baconet til det er sprøtt og gyllent. Snu det flere ganger, og pass på så det ikke blir brent. Ta det opp av pannen og la det renne av seg på litt tørkepapir.

2. Del avokadoen i to, og ta ut steinen ved hjelp av en skje. Ta ut avokadokjøttet, mos det grovt i en skål med en gaffel og krydre med litt salt og pepper.

3. Skyll av stekepannen og varm den igjen. Ha i resten av margarinen. Stek egget til hviten har stivnet og plommen fortsatt er bløt.

4. Legg en skive brød til hver porsjon og fordel avokadomosen på. Fordel tomatskiver og baconskivene. Plasser det stekte egget på toppen. Kvern litt pepper over og server.

(matprat.no)

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
Şehirlerarası evden eve nakliyat