buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
Kayseri escort bayan
sirinevler escort beylikduzu escort atakoy escort sisli escort atakoy escort sisli escort sirinevler escort beylikduzu escort beylikduzu escort
ankara escort ankara escort bayan
16. okt
EGG: Påskefavoritt.
 
Frokostegg er påskefavoritt

Publisert: 15.mar.2013 04:13
Oppdatert: -
Vi spiser dobbelt så mange egg i påsken som ellers i året, og nå er det for første gang kartlagt hvordan vi tilbereder og spiser eggene.
Vi bruker eggene til mye forskjellig, men det er det kokte frokostegget som er en soleklar vinner.
Etter kokt egg i eggeglass, kommer eggerør hardkokt egg som pålegg, og egg og bacon. Informasjonssjef Åse Kringlebotn i MatPrat tror frokostegget er en klar vinner på frokostbordet fordi det skaper litt høytid, og fordi det er svært anvendelig. - Mange lager påskepynt av eggeskall, og egg kan jo brukes både i vaffel- og pannekakerøre, i kaker og til omelett og eggerøre. Skal du male eggeskall, er det viktig å unngå de største eggene. - Skallet på mindre egg er hardere, fordi høna produserer samme mengde skall på et egg, uansett om det er stort eller lite. Og lurte du på hvor mange egg vi spiser i påsken?
4,6 millioner egg om dagen, hver dag - mot 2,3 millioner ellers i året.
(Newswire)
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
Şehirlerarası evden eve nakliyat