buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
21. okt
 
Fromasj av kesam og friske bær

Publisert: 05.aug.2009 05:00
Oppdatert: -
(4 porsjoner)

3 gelatinplater
¼ dl vann
3 dl vaniljekesam
1 nektarin
50 g blåbær
50 g bringebær
1 dl appelsinjuice
Slik gjør du1: Bløt gelatinplatene i kaldt vann i ca 5 minutter. Klem vannet godt ut og smelt gelatinen i varmt vann.
2: Hell kesamen i en bolle og rør gelatinen forsiktig i. Ha massen i porsjonsformer og sett dem kaldt til fromasjen er stiv.
3: Del opp nektarin og fordel frukt og bær på toppen av fromasjen. Hell litt juice over rett før servering. (mat.no)
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat