buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
18. okt
 
Fullt hus hos Mr. Kebab
Mattest: Gamle BBQ har blitt Mister Kebab. Mer gatekjøkken, mindre kafé. Litt preg av american diner?

Publisert: 24.feb.2017 05:19
Oppdatert: 24.feb.2017 05:24

Mmmm ... Hanna har kastet seg over den saftige burgeren på nyåpnede Mister Kebab.

Både hun og Henriette hadde blitt nysgjerrige på kebaben som aldri hadde vært i Hamar før. Shawarma kebab med hemmelig saus.

Vel å merke er det ikke kebab Hanna og Henriette spiser oftest, men noe er det allikevel med denne maten når du trenger en rask lunsj eller middag.

– Den var uvanlig saftig og god. Og burgerbrødet er mykt og deilig, og ikke tørt som på mange andre steder. Men chips fulgte ikke med, det savnet Hanna litt.

Joda, nyåpnede Mister Kebab holder sitt løfte om å servere uvanlig gode, hjemmelagede burgere og hamburgerbrød.

Henriette får ikke helt innfridd sine forventninger. Shawarma kebab med «hemmelig saus» smaker ikke så veldig forskjellig fra det hun har spist andre steder.

Hun forventet litt mer magic etter presseoppslag og rykter om dette nye som skulle ta kebaben til et annet nivå.

Lokalene er nyoppusset, og det er fullt ved nesten alle de 6–7 bordene. Mr. Kebab er et populært sted. Et ungt publikum, men også noen familier som åpenbart har valgt å gjøre søndagsmiddagen om til kebab og burger på by’n. Og selvsagt take away.

Et moderne interiør med barpreg, og slagordet «The grill will get you thrilled» på veggene. Betjeningen bak disken er vennlige og imøtekommende. Men menyen er full av overstrykninger. Mange av rettene kan ikke bestilles. Kanskje er det innkjøringsproblemer?

Hanna drikker fatøl, mens Henriette som vanlig sverger til et glass vin. Rødvinen er overraskende bra, krydret og passe temperert. Damene er ikke helt mette etter burger og kebab, og er dessuten nysgjerrige på hva slags dessert du får på et kebabsted.

Det viser seg at bare eplekaken er tilgjengelig. Verken crème brûlée eller sjokoladekake kan bestilles. Eplekaken serveres med is og er åpenbart ikke hjemmelaget, men godt smaker det likevel.

-Ikke så galt dette, sier Henriette når de rusler ut.

Hun er ikke verdens største fastfood fan, men hun liker at Mister Kebab var noe mer enn et gatekjøkken.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat