buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
19. okt
 
Fusionjul i Brumunddal: En stor matopplevelse
Mattest: Det er et modig grep Hai Hang tar når han satser på julemat i fusionstil. Og han gjør det til en stor matopplevelse!

Publisert: 02.des.2016 07:03
Oppdatert: 02.des.2016 07:11

Hanna og Henriette tok toget denne gang – til Brumunddal. For det er definitivt ikke bare i Hamar det skjer.

Hos Hai kom vi inn fra vinterkulda, bordet ventet i lune og hyggelige omgivelser. Rett innenfor døra er en vegg tapetsert med en forside fra HA, den gangen brumunddølene snudde Myrdal ryggen. Det er Hai-historie det også.

Og det er historie det handler om hos Hai i Brumunddal, minner og fortellinger om mennesker og bygda han vokste opp i.

Men vi kom til Hai for å teste julematen. Både Hanna og Henriette er tilhengere av Hais fusion-stil. Det er da han er aller best. Og vi gledet oss til å se hva han kan gjøre med den norske julematen.

Som forrett gikk Henriette for røkt andebryst med hoisin og appelsinsaus, Hanna tok rakefisktartar med crispy lefser.

Og allerede her blir damene blåst av banen. Vi hadde knapt lagt merke til det da vi leste menyen, at lefsene var crispy. Men det var akkurat det de var.

- Det er modig!, sa Henriette som aldri kunne kommet på å fritere lefsa til rakfisken.

- Ikke bare modig, men utrolig godt, la Hanna til.

Det ble en stor kveld for Hanna. Hun fortsatte med pinnekjøtt, klassisk sådan. Og det var det beste pinnekjøttet hun noen gang hadde smakt, intet mindre.

Så godt at hjorten til Henriette bleknet litt, selv om den var helt perfekt, servert med bakt potet, kokos og selleripuré, kirsebær og rødvinssaus.

Og også her overrasket Hai med spennende smakssammensetninger og gode råvarer.

Som avslutning på måltidet fikk vi både smakt jasmine tea og appelsin crème brûlée og riskrem med crispy kanellefse og bringebærcoulis.

Her hadde nok Henriette ønsket seg litt mer saus, men også riskremen bød på fine overraskelser samtidig som den smakte jul og som den skal.

Begge damene er enige om at Hai er best når han gjør greia si, – og det er fusion. Her briljerer han.

Og det er fint å se at Hai har et eget sted i Brumunddal. En slags ring er sluttet, Hai er hjemme.

Vi konkluderer med at Hos Hai muligens er noe av det fineste som finnes i Brumunddal.

25 av 30

Hos Hai får følgende poengsum:

Miljø: 5

Meny: 5

Mat: 6

Service: 5

Pris: 4

Totalt: 25 av 30 mulige

Pluss for spennende smaker, stilig lokale og god service.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat