buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
Kayseri escort bayan
sirinevler escort beylikduzu escort atakoy escort sisli escort atakoy escort sisli escort sirinevler escort beylikduzu escort beylikduzu escort
ankara escort ankara escort bayan
16. okt
 
Fylt lammestek
Lammestek regnes av mange som et «må-ha-måltid» i påsken.

Publisert: 28.mar.2015 04:00
Oppdatert: 28.mar.2015 04:00

Ingredienser 6 porsjoner:

1 lammelår ca. 2,5 kg

Fyll:

2 finhakkete sjalottløk

2 båter finhakket hvitløk

10 finhakket svarte oliven

100 g hakkede soltørkede tomater i olje

200 g smuldret fetaost

4 ss tomatpuré

2 ss brødrasp

2 ss hakket bladpersille

1 ss hakket frisk timian

1⁄2 ts salt og 1 ts pepper

Slik gjør du:

1. Forvarm stekeovnen til 125 °C. Bein ut lammelåret eller kjøp en som er ferdig utbeinet.

2. Bland sammen ingrediensene til fyllet og fordel det inni steken. Rull steken sammen og surr den godt med hyssing. Gni steken inn med salt og pepper.

3. Legg steken i en langpanne og stikk inn et steketermometer. Se til at termometeret sitter i kjøttet og ikke i fyllet, da det vil angi feil kjernetemperatur.

4. Sett steken midt i stekeovn til termometeret viser 70 °C for medium stekt, eller 75 °C for gjennomstekt. Dette tar ca. 1,5 - 2 timer. La steken hvile i 20 minutter før den skjæres opp i skiver.

(matprat.no)

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
Şehirlerarası evden eve nakliyat