buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
Kayseri escort bayan
sirinevler escort beylikduzu escort atakoy escort sisli escort atakoy escort sisli escort sirinevler escort beylikduzu escort beylikduzu escort
ankara escort ankara escort bayan
16. okt
 
Fylt svinekam
Danskene har skjønt det! Dette må vi også lære, bedre svinestek finnes ikke. Klassisk fyll er epler og svisker. Her er en annen variant, fylt med sopp og med grønnsakkompott som et pikant tilbehør.

Publisert: 01.sep.2012 04:13
Oppdatert: -
Ingredienser 4 porsjoner:
Ca. 1 kg svinekam med bein, uten svor.
1 ts salt og ¼ ts pepper
Fyll:
½ løk
½ boks hermetisk sjampinjong i skiver
1 ss frisk basilikum, hakket
½ bunt bladpersille, hakket
Grønnsakkompott:
2 vårløk
125 g sopp
¼ liten boks hermetisk ananas i biter
½ ss margarin
2 ½ dl kjøttkraft
¾ ss maisstivelse (maisenna) utrørt i litt vann
1 ss frisk basilikum
½ ts salt og ¼ ts pepper
Slik gjør du:
1. Ben ut kammen. Beina hogges opp, brunes og kokes kraft på. Fukt skaftet på en tresleiv og stikk et hull gjennom hele fileten.
2. Grovhakk løk, sopp, basilikum og persille. Fyll fileten ved hjelp av skaftet på en sleiv. Krydre fileten med salt og pepper. Stikk inn et steketermometer og legg fileten i langpanne. Stekes ved 125°C til steketermometeret viser ca. 72°C (omtrent 2 timer). Skjær kjøttet i litt tykke skiver og legg det på en seng av grønnsakkompott.
3. Skjær opp vårløk, sopp og ananas i biter. Smelt margarin i en kjele, tilsett soppen og la den frese i noen minutter. Tilsett vårløk, ananas, basilikum og kraft/sjy, kok opp og la det småkoke ca. 5 min. Jevn sausen med maisenna utrørt i litt kaldt vann. Sausen skal være ganske tykk. Smak til med salt og pepper.
Serveres med kokte poteter.
(matprat.no)
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
Şehirlerarası evden eve nakliyat