buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
Kayseri escort bayan
sirinevler escort beylikduzu escort atakoy escort sisli escort atakoy escort sisli escort sirinevler escort beylikduzu escort beylikduzu escort
ankara escort ankara escort bayan
16. okt
TRINN 4: Fortsett å skjære av beinet bakover så hele lår- og leggbeinet blir skåret av.
 
Fylt til randen
 

Publisert: 08.okt.2010 04:12
Oppdatert: -

Et måltid med lammestek er obligatorisk høstmat. De fleste har ikke nok kunnskap til å lage en beinfri stek, og velger derfor lammestek med bein, men en utbeinet lammestek er faktisk relativt raskt og enkelt å lage.
Her er tre forslag til fyll og nok mat til seks.
1. Hvitløk og urtekrydder, salt og pepper
2. Persille, frisk timian og rosmarin, hvitløk, salt og pepper
3. Persille, soltørkede tomater, fetaost, oliven, hvitløk og timian.

Porsjoner: 6
Ca 2 - 2 1/2 kg lammestek
1 ts salt
½ ts pepper
2 ss olivenolje
1 løk
1 gulrot
2 båt hvitløk

Fyll 1
1 purre
1 gulrot
1 bunt frisk kruspersille
1 båt hvitløk

Fyll 2
1 bunt frisk kruspersille
1 løk
1 båt hvitløk
1 boks hermetisk sjampinjong i skiver
1 dl knust kavring
½ ts salt
¼ ts pepper
1 ss olivenolje

Fyll 3
250 g malt lammekjøtt
½ løk
1 båt hvitløk
3 ss hakket frisk kruspersille
½ ts salt
¼ ts pepper
2 ss knust kavring
1 egg

Slik gjør du
1. Lag fyllet først. Finhakk ingrediensene og bland godt. OBS. Fyll 2 stekes i olivenoljen og avkjøles.
2. Fyll steken. Surr steken med bomullstråd, så den blir fast og rund. Gni steken inn med salt og pepper. En båt hvitløk hakkes, og tilsettes i olivenoljen. Pensle lammesteken med olivenolje.
3. Legg grove biter av løk, gulrøtter og hvitløk i en ildfast form med lokk eller leirgryte. Legg steken oppå.
4. Stikk et steketermometer i den tykkeste delen av steken. Sett steken i forvarmet ovn ved 125° C. Steketid ca 3 timer til steketermometeret viser ca. 70° C.
5. La steken stå og hvile på kjøkkenbenken ca. 20 minutter før den skjæres opp. Sil stekesjyen og smak til med salt, pepper og hakkede, friske urter.
Server med f. eks. ovnsbakte poteter og grønnsakspanne av squash, tomat, løk, paprika, salt pepper og basilikum, stekt i olivenolje. (mat.no)
 

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
Şehirlerarası evden eve nakliyat