buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
21. okt
x
 
Fylte kalkunruller
Disse små smakfulle kalkunrullene passer superbra på en buffé eller som en smårett.

Publisert: 28.feb.2015 04:00
Oppdatert: 28.feb.2015 04:00

Ingredienser 8 porsjoner:800 g kalkunfilet2 ss smør1 grønt eple i små terninger16 svisker i små biter1 båt finhakket hvitløk1 pakke frisk spinat (à 250 g)2 ss tyttebær1/2 ts salt og 1/4 ts pepper1/4 ts malt muskatSlik gjør du:1. Skjær kalkunfilet i tynne skiver og bank dem lett ut.2. Lag fyll. Fres epleterninger, sviskebiter og finhakket hvitløk raskt i en stekepanne med litt smør. Ha i spinat og stek til spinaten faller sammen. Ha i tyttebær, og smak til med salt, pepper og muskat.3. Fordel fyllet på kalkunskivene, rull dem sammen og fest skjøtene med tannstikkere.4. Stek rullene i en stekepanne med smør til de har fått en fin gylden farge rundt det hele og er gjennomstekte, 6-8 minutter. La rullene hvile et par minutter.5. Lag rørte tyttebær. Bland tyttebær og sukker i en bolle og visp eller rør godt sammen. Rør til en del av bærene er knust, og sukkeret har smeltet.6. Ta ut tannstikkerne og skjær kalkunrullene i skiver. Server med rørte tyttebær(matprat.no)

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat