buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
21. okt
 
Fylte sjampinjonger

Publisert: 09.aug.2008 06:06
Oppdatert: -
(4 porsjoner)
En nydelig smårett. Kombinasjonen av spekemat og sopp er uslåelig. Letvint å lage mange når du først er i gang. Passer til kveldskos eller tapas.
8 friske sjampinjonger
1 stor løk løk
2 ss olivenolje
200 g spekepølse
2 båter hvitløk
4 ss bladpersille
1 ts paprikapulver
1/2ts salt
1/4ts pepper
Slik gjør du:1. Rens sjampinjongene. Vri av stilkene og hakk dem fint.
2. Skrell og finhakk løken. Surr den sammen med sjampinjongstilkene i olje på middels varme til de blir myke.
3. Tilsett finhakket spekepølse og hvitløk, og la det hele bli gjennomvarmt. Smak til med salt, pepper og paprikapulver.

4. Fyll sjampinjongene med pølseblandingen og dryss over persille. Pensle en ildfast form med olje og legg sjampinjonghattene i. Stekes ved 200 grader i 10 - 12 minutter.
De fylte sjampinjonghattene kan også serveres som en forrett, gjerne sammen med frisk salat.
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat