buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
21. okt
 
Gaeng Keo Wan
Thailandsk matkultur er kjent for de mangfoldige, gjerne sterke smakene. Denne gryteretten med svinekjøtt i grønn kokoskarri er intet unntak.

Publisert: 31.jul.2015 04:00
Oppdatert: 31.jul.2015 04:00

Ingredienser 4 porsjoner:

600 g renskåret svinekjøtt i strimler

2 ss soyaolje

4 ss grønn karripasta

8 dl kokosmelk

2 dl vann

200 g hermetiske bambusskudd

2 galangarotøtter i tynne skiver

2 auberginer

6 ss fiskesaus (asiatisk)

4 ss sukker

10 kaffirlimeblader rives i små biter

2 store røde chili i lange strimler

6 ss thaibasilikum

Slik gjør du:

1. Fres karripasta raskt i olje og tilsett kokosmelk i flere omganger. Den skal kokes ned til en tjukk og fyldig grønn saus. Dette tar ca. 10 minutter.

2. Tilsett kjøtt og vann og la det småkoke i 5 minutter før du har i bambus, galangal og aubergine. La det koke videre i 5 minutter til.

4. Tilsett fiskesaus og sukker og la koke ytterligere 5 minutter.

5. Trekk pannen til siden og ha i chili, kaffirlimeblader og basilikum.

Server med ris eller nudler.

(matprat.no)

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat