buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
21. okt
Ikke bruk Bildetekst
 
Gammeldags fiskegrateng
 En rett du gjerne lager når du har rester av kokt fisk. Eller du kan koke ekstra fisk til grateng.  

Publisert: 30.des.2010 04:12
Oppdatert: -

(4 porsjoner)

ca. 300 g renset, kokt fisk
1 ss smør
2 ss hvetemel
3 dl helmelk
3 egg
salt, pepper
muskat (kan sløyfes)
2—3 ss strøbrød
2—3 ss revet ost
I ovn ved 200 °C i ca. 30 minutter

Slik gjør du
Del fisken i mindre stykker. Lag fyldig hvit saus av smør, mel og melk. La den koke i 2—3 minutter. Rør inn sammenvispete egg og fisk. Fyll massen i smurt form, dryss ost og brød over og stek gratengen nederst i ovnen til den er gjennomstekt og gyllen på toppen. Rå revne gulrøtter med sitron er godt til fiskegrateng.
OBS: Mange liker kokt makaroni i gratengen. Du kan også legge et lag strimlet purre, små brokkolibuketter, spinat eller andre grønnsaker i bunne av formen. Sausen kan krydres med hakkete urter, som persille, dill, gressløk, timian. Variasjonsmulighetene er mange.
 

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat