buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
19. okt
 
Gartnerens høstfrikassé
Frikassé er en tradisjonsrett som mange har minner om. Når høstmørket senker seg er det godt å varme seg på en rett som dette.

Publisert: 14.des.2012 04:13
Oppdatert: -
Ingredienser 4 porsjoner:
700 g beinfritt grytekjøtt av lam
4 dl vann
2 ts salt
2 gulrøtter
2 persillerøtter
1 bunt vårløk
1 bunt grønn frisk asparges
½ ts pepper
1 ss frisk timian 1 ts tørket
2 ss sitronsaft
1 dl melk
1 ss maisstivelse (maisenna)
1 dl lettrømme
Slik gjør du:
1. Kok opp vann og salt. Skjær kjøttet i terninger og kok opp.
2. Skum godt av og la kjøttet trekke i 20 minutter.
3. Tilsett grønnsaker skåret opp i mindre biter og ha i krydder. La det trekke videre i 10 minutter.
4. Kok opp og jevn med maisenna utrørt i melken. Smak til med rømme, urter og krydder.
(matprat.no)
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat