buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
Kayseri escort bayan
sirinevler escort beylikduzu escort atakoy escort sisli escort atakoy escort sisli escort sirinevler escort beylikduzu escort beylikduzu escort
ankara escort ankara escort bayan
16. okt
 
Giniling Guisado
Giniling er en enkel filippinsk rett med kjøttdeig som gir et lite, men godt inntrykk av hva det filippinske kjøkkenet kan by på, med milde, avstemte smaker.

Publisert: 06.jun.2017 06:51
Oppdatert: 06.jun.2017 06:53

Ingredienser 4 porsjoner:

400 g kjøttdeig

3 ss olivenolje

450 g jasminris

2 båter hvitløk

1 løk

1 tomat

1 gulrot

1⁄2 grønn paprika

1⁄2 rød paprika

2 poteter

1 dl vann

3 ss soyasaus

1 ss fiskesaus (asiatisk)

1 ts salt

1⁄2 ts kvernet pepper

Slik gjør du:

1. Varm litt olje en stekepanne og stek kjøttdeigen på høy varme til den er har fin farge. Bruk stekespaden eller en gaffel til å dele den i små biter. Ha den over i en sil og la den renne godt av seg.

2. Kok ris som anvist på pakken.

3. Skrell og kutt grønnsaker i små biter. Varm resten av oljen i stekepannen og fres grønnsakene i ca. 2 minutter på høy varme. Tilsett kjøttdeig, vann, soyasaus og fiskesaus. Senk varmen, sett på lokk og la retten trekke til potetene er møre. Smak til med salt og pepper.

4. Server med kokt ris, gjerne med litt ekstra soyasaus.

(matprat.no)

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
Şehirlerarası evden eve nakliyat