buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
18. okt
 
Glasert tapasribbe
Dette er en stor favoritt på tapasbordet. Pass på å ha nok. Her har vi brukt 5-krydder, som er den mest kjente krydderblandingen i det kinesiske kjøkken med stjerneanis, fennikel, kanel, nellik og sort pepper.

Publisert: 15.des.2012 04:13
Oppdatert: -
Ingredienser 8 porsjoner:
1 kg ribbe
Glasur:
2 ss five spice powder (kinesisk krydderblanding)
4 ss søt soyasaus (kecap manis)
4 ss soyasaus
1 ss frisk ingefær, finhakket
1 ts hvitløkpulver
2 ss chilipulver
2 ts salt
2 dl søt chilisaus
Slik gjør du:
1. Skjær av svoren på ribba, behold mest mulig av fettet.
2. Skjær av beina på ribba.
3. Rut fettet på ribba med en skarp kniv, ca. 5 mm store ruter. Legg ribba i en ildfast form.
4. Bland sammen alle ingrediensene til glasuren og pensle blandingen over ribba. Stek på 125 grader i ca. 2 timer. Skru deretter opp temperaturen til 225 grader og stek til ribba er gyllen. La ribba hvile i ca. 15 minutter før du skjærer i den.
Nå er ribba klar til å skjæres opp i porsjonsbiter. Server med søt chilisaus.
(matprat.no)
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat