buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
18. okt
 
Glass-mestersild
Dette er en sild som har lange tradisjoner i Norge. Passer perfekt på en skive rugbrød eller som en del av et større koldtbord.

Publisert: 10.jan.2014 04:13
Oppdatert: -
Ingredienser 4 porsjoner:
5 spekesild
1 løk, i skiver
5 g frisk pepperrot, i tynne skiver
1 gulrot, i skiver
1 ts sennepsfrø
1 ts hel pepper
2 laurbærblad
Lake:
1 dl eddik, 7 %
2 dl vann
1 ¾ dl sukker
½ ts ingefær, finhakket
10 g frisk pepperrot, i terninger

Slik gjør du:
1. Kok opp ingrediensene til laken og la det koke til sukkeret er løst opp. Avkjøl.
2. Smak på silden. Er den veldig salt bør den skyldes i kaldt vann før bruk. Tørk silden med papir og del den opp i passe store biter.
3. Legg sild, løk, grønnsaker, krydder og laurbærblad lagvis på et glass.
4. Hell laken over i glasset og sett i kjøleskap. Silden bør stå to-tre døgn i kjøleskap før den spises.
(matprat.no)
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat