buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
18. okt
 
God restepai
I vår restepai er det brukt bacon, kokt skinke og grillet kylling, men du kan gjerne bruke andre kjøttrester som du har i kjøleskapet ditt.

Publisert: 22.jan.2014 04:13
Oppdatert: -
Ingredienser 6 porsjoner:
1 pk. ferdig paideig
Fyll:
50 g bacon
50 g kokt skinke
kjøtt fra 1 stk. grillet kyllinglår
5 egg
3 dl melk
1 ts salt og ½ ts pepper
6 røde cherrytomater
200 g hvitost
2 ss hakket frisk basilikum eller andre urter (kan sløyfes)
Slik gjør du:
1. Trykk deigen forsiktig ned i en paiform og stek den etter anvisning på pakken.
2. Skjær kjøttrestene i biter og legg dem i paiskallet. Bland egg, melk, salt og pepper og hell over fyllet.
3. Dryss over revet ost. Legg cherrytomater i skiver på toppen. Stek paien videre ved 180 °C i ca. 25 minutter til den er gyllen og eggeblandingen har stivnet.
Server paien med en frisk salat.
(matprat.no)
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat