buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
Kayseri escort bayan
sirinevler escort beylikduzu escort atakoy escort sisli escort atakoy escort sisli escort sirinevler escort beylikduzu escort beylikduzu escort
ankara escort ankara escort bayan
17. okt
 
God restepai
 

Publisert: 20.mai.2010 04:12
Oppdatert: -

Dette trenger du:
(6 porsjoner)
1 pk ferdig paideig
Fyll:
850 g bacon
50 g kokt skinke
kjøtt fra 1 stk grillet kyllinglår
5 egg
3 dl melk
1 ts salt
½ ts pepper
6 røde cherrytomater
200 g hvitost
2 ss hakket frisk basilikum eller andre urter (kan sløyfes)

Slik gjør du:
1. Trykk deigen forsiktig ned i en paiform og stek den etter anvisning på pakken.
2. Skjær kjøttrestene i biter og legg dem i paiskallet. Bland egg, melk, salt og pepper og hell over fyllet.
3. Dryss over revet ost. Legg cherrytomater i skiver på toppen. Stek paien videre ved 180 °C i ca. 25 minutter til den er gyllen og eggeblandingen har stivnet.
Server paien med en frisk salat.
(mat.no)
 

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat